Kangoo Jumps

Ако винаги сте искали да имате по-енергична походка, това е шансът Ви! Тренировъчните обувки Kangoo Jumps са заредени с пружини, за да Ви помогнат да се издигате по-високо от всякога на собствените си два крака.

Те редуцират въздействието върху вашите стави, бедрата и гръбначния стълб с 80%, така че с тях се движите много леко. Vital Juice Daily казва: „Благодарение на технически модифицираните обувки на Kangoo с пружини на подметките, и вие можете да скачате като тигър! Проверете градските салони около Вас за уроци, или си купете свои обувки и DVD, за да си скачате сами.“

Kangoo Jumps са обувки с пружини за широк кръг потребители.С тях могат да се правят скокове до 70см височина и до 2,5 метра дължина. Тези обувки имат основно предназначение – фитнес и забавление.

Скачай с Kangoo Jumps

Скачай с Kangoo Jumps

Kangoo Jumps се състоят основно от обувката и пружината. Ботушът може да се приеме като смесица от ски-обувка и такава за кънки пързаляне.

Външната част на ботушът е твърда, докато вътрешната част е мека, може да се извади, да се адаптира към друг ботуш или за да се изпере. Пружината се състои от две отделни пластмасови части, между които е самият спринг елемент. Той действа като гума между двете отделни половини.

Първата разработка на такива обувки е направена през 20-ти век в Източна Европа. Началната идея е била да представлява рехабилитационно устройство при наранявания на краката. Оригиналната концепция е била променена през 80те години в Канада от Денис Невил, швейцарски инженер, който я е преработил и усъвършенствал комфорта, дизайна и изработката им.

Модел KJ-1 е представен за първи път на международна проява за продажба на спортни стоки през 1994 г. Оттогава тези обувки се разработват като приспособление за спорт и забавление.

28.10.2012 10:33