Какво включва професионалното унищожаване на хлебарки

hlebarkiВ тази статия, ще разкажем какво включва  обработката на дома срещу хлебарки и как процедират професионалистите по дезинсекция, дезинфекция и дератизация. Обикновено хлебарките се срещат в апартаменти, мазета, заведения, магазини и промишлени сгради, където атакуват влажни места, забравени храни, мръсотия и други подобни. Често хората използват “купешки“ препарати за справяне с проблема, но когато инфекцията е масова се налага да повикате фирма, която да напръска с качествен инсектицид.

Домашните хлебарки в апартамента или къщата се радват на вашето парно или друг вид отоплителни уреди. Най-често насекомите биват големи черни и среден размер кафяви, като излизат предимно през нощта. Основните причини за популацията на пълзящите натрапници са занижената хигиена в някои сгради, топлофицирането и старостта на сградите. Разбира се, новите блокове също не са защитени, защото хлебарките могат да бъдат пренесени от ваши гости.

Професионалистите занимаващи се с ДДД услуги се занимават с пръскане срещу хлебарки, като за целта оперират със специални помпи, препарати и отрови. Първата им работа, е да направят предварителен оглед на различните помещения и мебелировката ви, за да открият леговището на инсектите. Специалистите посетили дома ви, ще изпразнят всички шкафове и гардероби, където е възможно размножаването на хлебарки.

Започва се от кухнята и се преминава към мокрите помещения, които са любими на хлебарката. Прави се щателна проверка под легла, спални, канапета и други видове мебели за наличие на неканени гости. Най-честите леговища се намират под мивката, зад пералнята, печката или хладилника. По същия начин стои въпроса и при заведенията за хранене, защото там има много ел. уреди удобни за настаняване на хлебарки.

За пълно отстраняване на проблема са нужни поне две пръскания в годината, а ако живеете в панелен блок, най-добре да уговорите дезинсекцията на целия вход започвайки от мазето, преминавайки към стълбите и завършвайки във вашия дом. Ако търсите стабилна бригада за изтребване на хлебарки вижте гъвкавите офертите на (място за вашата реклама) в гр. София.