Иновативни зъбни импланти за вашата красива усмивка

bazalniЕдин от най-добрите начини да възстановите загубата на зъби, е да се възползвате от съвременните дентални импланти, които позволяват да възстановите дъвкателната си способност и в същото време да върнете очарователната си усмивка, с която сте печелили симпатиите на хората.

Става дума за модерните базални импланти предлагащи бърза и безболезнена интеграция във вашата уста, без каквито да е поводи за тревога. Разбира се цената на лечението е малко по-висока, отколкото с конвенционалните импланти, но това е за сметка на качеството.

Базалните зъбни импланти се поставят в кортикалната (най-твърдата) кост и се препоръчва за напълно или частично обеззъбени хора. Те са подходящи дори при пациенти с пародонтално заболяване, за пушачи и при наличие на тежка костна атрофия. Благодарение на гъвкавия им дизайн може да бъдат поставени непосредствено след изваждането на болните зъби.

Лечението чрез базална имплантология не изисква да чакате заздравяване на раната при изваден зъб. Веднага след оперативната намеса започва интегриране на имплантите, били те цялостни или частични такива. Що се касае до самото вадене то се провежда по комерсиалния начин с местна упойка за пълно обезболяване.

При пациентите с диагноза остеопороза също могат да използват положителните качества на базалните импланти и да бъдат лекувани според концепцията за незабавно протезиране или имплантиране. Хубавото е, че вие възвръщате не само хубавата си усмивка, а възможността за спокойно хранене, без трохи под протезите или други неудобства, от които евентуално сте страдали до момента.

В обобщение

И ако смятате, че това е всичко, което можем да споделим за иновативните импланти, то много грешите. Заповядвайте в  центъра по базална имплантология и в частност д-р Александър Лазаров, един от най-добрите специалисти в България. На този уеб адрес, ще видите цените на прегледите и лечението, както и местонахождението на кабинета. Не пропускайте да се погрижите за денталното си здраве още днес.

27.10.2014 10:12