Nmarket.bg – Оригинален сайт за надомна работа в мрежата

Надомна работа в интернет

Надомна работа в интернет

Съществуват различни сайтове и форуми, които предлагат работа за фрийлансъри но в повечето случаи те са слабо посещавани и неефективни. За пръв път в България се появи един достоен сайт, който предлага надомна работа, която да вършите чрез вашия компютър. Сайта се казва Nmarket.bg и чрез него вие можете да пускате ваши услуги, които се заплащат индивидуално по 10 лева.

Нужен ви е компютър, интернет връзка и някакви знания, с които да изкарвате пари. Оригиналното на сайта Nmarket.bg е, че всяка една услуга струва 10 лева. Ако ви направите добро представяне на вашите знания можете да получите и по пет пет поръчки на ден, което прави петдесет лева.

Какви знания трябва да притежавате

За да започнете надомна работа чрез днес Nmarket вие трябва да можете нещо. Няма ограничение на това какви услуги да предлагате стига те да са ясно формулирани и да не се повтарят. Например ако можете да рисувате то предложете вашите картини, графики, лога и прочие на широката аудитория посетители на сайта. Ако пък таланта ви е в писане на статии то можете да бъдете полезни на куп уеб мастъри, които търсят кой да пише съдържание за сайтовете им.

Офертите, които пускате ще минат през одобрение от модератор. Гледайте да поднесете информацията интересно, така че тя да бъде забелязана от максимален брой хора. Ако давате уроци по китара например, то напишете какво сте завършил, дайте ваши снимки, обяснете какво ще включва урока и колко време ще трае той.
По този начин всеки, който се интересува от уроци за въпросния музикален инструмент ще поръча услугата от вас и ще заплати десет лева.

След поръчка на даден купувач започва да тече петнадесет дни защитен период, в който клиента може да се откаже от сделката. Натрупаните от вас суми ще бъдат изплатени чрез банков превод по сметката ви.

Ако търсите сигурна работа в интернет не пропускайте Nmarket.bg защото това е един оригинален сайт, който няма алтернатива в страната. Пожелаваме ви успехи!