Fantastic Services Bulgaria – Почистване, Ремонтни дейности и Много Други

 

Processing your request, Please wait....

Additional Info

Тип на офертатаФранчайз
Обхват на дейностБългария
Телефон за връзка0700 33 700
Годишна печалбаКонтакт
Линкhttps://fantasticservices.bg/

Fantastic Services е основана през далечната 2008 год. Копманията предлага над 100 услуги за дома на 3 континента, както и франчайз опции за всеки, който желае да навлезе в тази страхотна сфера и евентуално да се превърне в свой собствен шеф. Отскоро компанията предлага услугите си и в България и е готова да помогне на всеки пълен набор от първокласни решения.
Компанията е един от лидерите на пазара когато става дума за услуги за дома в Англия и доказан източник в САЩ и Австралия. Стотици хиляди хора по света се доверяват на фирмата за всяка една нужда от професионална помощ вкъщи и са доволни с резултатите в 100% от случаите. Професионално почистване, пране на килими, ремонтни дейности от всеки вид – монтаж, ел. техници, водопроводчици, ключари и тн.
Всички служители на Fantastic Services са доказани в сферата си и имат поне 5 год. стаж. Фирмата ги оборудва с най-модерната и ефикасна екипировка, което прави работата им ефективна и лесна.
Прочетете повече за компанията и начините да стартирате свой собствен бизнес в сферата като посетите официалната уеб страница на компанията или прегледайте пълния набот от услуги. Помощният център на компанията е онлайн 24ч. на ден за това не се колебайте да научите всичко, от което се нуждаете с обаждане по всяко едно време на денонощието напълно безплатно.

Listing ID: 3966368e8b379056

07.11.2022 13:15

This ad has expired

Comments