5 трика за SEO оптимизация

Автор Теодор Захариев
Как да използвате социалните мрежи и да намерите добри do follow линкове ще разберете ако прочетете днешната ни статия за SEO оптимизация, която написахме специално за вас. Споделяме малки трикове, които може да приложите в процес на работа.

SEO оптимизация

1. Напишете 5 статии по 300 и ги публикувайте в „директории за статии”. Връзките, които сочат към сайта ви трябва да са с различни анкори, най-често синоними на основната ви ключова думи. След като одобрят статиите ви, направете линкове към тях от различни социални мрежи. Това е една добра практика за SEO оптимизация.
2. Направете регистрация в web 2.0 сайтове като Tumblr.com за да вземете dofollow линк към вашия уеб сайт. Там вие може да водите собствен блог, който да използвате като сателит към проекта ви.
3. Вземете връзка към сайта ви от WordPress.com. Направете си блог и пуснете няколко различни статии свързани с темата на основния ви сайт. Не прекалявайте с линковете 2-3 за цялото съдържание са достатъчни.
4. Направете 7-8 линка от форумни подписи. Google обича разнообразието и това може да ви помогне при класирането на първите места. Гледайте да не спамите, когато се регистрирате в даден форум, отговаряйте точно на въпроси и помагайте с мненията си.
5. Пишете коментари в блогове по вашата тема. Проявете се като експерт в нишата и коментирайте статиите задълбочено. Само тогава ще бъдете одобрен и съответно ще получите така желания линк.

Това са само пет трика, за стартиране на линк билдинг кампанията ви. Има още много неща, които трябва да направите за да получите чувствителен ефект, но всичко става постепенно. Ако не можете да се справите потърсете нашия екип за SEO оптимизация и ние ще ви помогнем с каквото можем.
Занимаваме се изключително с оптимизация за търсачки и предлагаме услугите си на достъпни за България цени. Всичко, което е по силите ни ще видите в нашия сайт, а до тогава бъдете здрави и успешни в работата си.