2 в 1 куатро за жени, Wilkinson Sword

2 в 1 куатро за жени, Wilkinson Sword

2 в 1 куатро за жени, Wilkinson Sword

Wilkinson Sword опростява процеса на бръснене със стартирането на нов революционен 2-в-1 Quattro за женската бикини зона, който съчетава бикини тример и бръснач в един удобен аксесоар за красота.
Налице е драстичното нарастване на броя на жените, които редовно поддържат своята бикини зона, с 49% от жените включват тази зона в своя режим на разкрасяване срещу само 35% през 1999 г.. В допълнение на това, честотата на епилация от зоната на подмишниците и долната част на краката става все по-голяма.

До сега, жените имаха нужда от цял репертоар от ножчета за бръснене, кремове, тримери и ножици, за да завършат процеса на епилация на бикини линията.Този продукт от Wilkinson Sword най-накрая стига до комерсиализацията на единен женски инструмент, за да отговори на всички нужди на жените при епилация в само един компактен и точен инструмент.

Quattro за бикини линия разполага с работеща на батерии, водоустойчива машинка за подстригване за безопасно използване под душ с регулируема дължина на гребена за точност, безопасност и лекота на употреба, за да се улесни бързо и равно подрязване.