сряда , 6 юли 2022
Home » Дизайн » Автомобили » Соларно зарядно за електрически автомобили

Соларно зарядно за електрически автомобили

Abast Energia Natural ще лансира новия си продукт, наречен ParkGreen на предстоящото търговско изложение PVSEC, което ще се проведе във Валенсия.

ParkGreen е концепция, която може да ни помогне да се изправим лице в лице с големите предизвикателства, които срещаме по отношение на устойчивата мобилност и възобновяемите енергийни източници. Тя е елемент, който активно ще помогне за промяната на настоящия енергиен модел и ще насърчи устойчивата мобилност.

соларно зарядно на паркинг за електромобили

соларно зарядно на паркинг за електромобили

С две думи, ParkGreen се състои от структура със слънчеви панели, които генерират „зелена“ енергия и зареждат точки за електрически превозни средства. Поради това е един чудесен инструмент, който може да помогне на компаниите да компенсират въглеродните си емисии и да станат въглеродно неутрални. ParkGreen се състои от основната структура, проектирана за паркиране на две коли, която може да бъде разширена чрез добавяне на два модула, базирани на наличното пространство и нуждите на клиента. С оптимален наклон от 15 градуса, слънчевите панели генерират 3,33 кВт на електричество от слънчева енергия, свързани към мрежата. Антикорозионното, надеждно устройство, също така разполага с въздушна камера за осигуряване на вентилация и охлаждане. Освен това ParkGreen използва LED технология за осветяване и е възможно да се персонализира с логото на организацията, която да го инсталира в помещенията си.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Required fields are marked *

*

Riboloven magazin