Соларно зарядно за електрически автомобили

Abast Energia Natural ще лансира новия си продукт, наречен ParkGreen на предстоящото търговско изложение PVSEC, което ще се проведе във Валенсия.

ParkGreen е концепция, която може да ни помогне да се изправим лице в лице с големите предизвикателства, които срещаме по отношение на устойчивата мобилност и възобновяемите енергийни източници. Тя е елемент, който активно ще помогне за промяната на настоящия енергиен модел и ще насърчи устойчивата мобилност.

соларно зарядно на паркинг за електромобили

соларно зарядно на паркинг за електромобили

С две думи, ParkGreen се състои от структура със слънчеви панели, които генерират „зелена“ енергия и зареждат точки за електрически превозни средства. Поради това е един чудесен инструмент, който може да помогне на компаниите да компенсират въглеродните си емисии и да станат въглеродно неутрални. ParkGreen се състои от основната структура, проектирана за паркиране на две коли, която може да бъде разширена чрез добавяне на два модула, базирани на наличното пространство и нуждите на клиента. С оптимален наклон от 15 градуса, слънчевите панели генерират 3,33 кВт на електричество от слънчева енергия, свързани към мрежата. Антикорозионното, надеждно устройство, също така разполага с въздушна камера за осигуряване на вентилация и охлаждане. Освен това ParkGreen използва LED технология за осветяване и е възможно да се персонализира с логото на организацията, която да го инсталира в помещенията си.

28.10.2012 11:22