Серията Homme Dermo Comfort – професионална козметика с грижа за мъжката кожа на лицето

Homme Dermo Comfort

Homme Dermo Comfort

Профилът на мъжката кожа има своите индивидуални особености и потребности. Заради честото бръснене на лицето, гените и продължителното излагане на вредните действия на околната среда тя се нуждае от своевременна и специализирана козметична грижа. Несъмнено, както и при всеки друг тип кожа и тя се нуждае от омекотяване и добра хидратация. Специализираната серия професионална козметика за лице и тяло Homme Dermo Comfort на Jean d’Arcel се грижи за здравето и комфорта на мъжката кожа.
Тази серия мъжка козметика съдържа ценни масла, които се грижат за кожата в дълбочина. Финият аромат и деликатната консистенция създават усещане за свежест и комфорт на мъжкото лице.

Хидратиращата емулсия е повече от необходима за мъжете, които искат да изглеждат винаги добре и обръщат достатъчно внимание на своя външен вид. Тя съдържа богата гама от успокоителни комплекси, които веднага попиват в клетките и действат в дълбочина. Изключително икономичен продукт с фин аромат. Главната използвана съставка в хидратиращата емулсия е Ало Вера гел – този растителен екстракт използван в професионалната козметика е извлечен, чрез специална технология от листата на кактус. Има отлични противовъзпалителни и успокоителни качества. Ефективно облекчава симптомите на „опънатата“ кожа. Ценен източник е на  ензими, минерали и различни витамини.  Притежава дезинфектиращо действие и доставя необходимата влага на кожните клетки. В медицината растението и екстракт от него се използват за лечение на екзема, акне и псориазис. Препоръчително е нанасянето на емулсия след всяко бръснене на лицето, независимо дали това се извършва с „ножче“ или електрическа самобръсначка.

Качествената професионална козметика вече може да зарадва и мъжката част на човечеството с ефективен и приятен за нанасяне „Крем на младостта“. Той носи меко и ласкаво усещане за вашата кожа, попива бързо и не оставя мазен филм. Повлиява отлично на опънатата  и раздразнена кожа на лицето. С течение на времето и при редовна употреба доказано редуцира фините бръчки и линии  на челото и около очите. Още с първите нанасяния възстановява естествения хидро – баланс на кожата на лицето.

В състава на крема е включено олиото от Жожоба. Погледнато от химична гледна точка, то представлява течен восък и поради тази причина не може да граняса. Нанесено върху кожата, то създава невидима за окото бариера, която предпазва кожата от вредните влияния на околната среда. Прониква отлично във всички типове кожа, в това число и тази, която е  предразположената към омазняване.

Слънчогледoвото масло е доказало своите омекотяващи и подхранващи свойства. То е ценна съставка използвана често в различните серии професионална козметика.

В забързано ежедневие, изпълнено със стрес и десетки вредни фактори, които ни заобикалят мъжете не бива да разчитат, че тяхната кожа ще преодолее сама всички тези фактори.  Само няколко лесни стъпки сутрин ще ви придадат увереност и красива кожа през целият ден. Серията професионална козметика Homme Dermo Comfort ще отговори изцяло на вашите очаквания, само след няколко дни вие сами ще забележите резултатите.