Защо игрите са най-подходящи за вашето дете в Интернет

Интернет пространството е голямо и изпълнено с безброй опасности. Дъщеря ви вече знае как да си пусне сама компютъра и да отваря браузъра. Влиза без проблем в посещаваните от вас сайтове. Пускате й клипове и детски филмчета, но това не я задоволява. Искате да я занимавате с нещо, когато вие сте заета и същевременно да знаете,че е в безопасност, докато е в Интернет. Защо тогава не й пуснете игри за момичета?
Покажете ли й веднъж сайта, тя няма да иска да излезе от него. Ще играе с часове, докато не огладнее или не й се доспи, а понякога дори това няма да е пречка за нея и играта й. Картинките и задачите за изпълнение, които имат игрите са подходящи за всяка възраст. Твърде вероятно е, когато я наблюдавате да ви се доиграе и на вас.
Игрите за момичета събуждат интереса във всички. Цветните и бързо сменящи се картинки и анимации привличат вниманието, а целта на самите игри задържат любопитните погледи. Игрите за момичета са толкова много, че е невъзможно да не успеете да си изберете любима. Дъщеря ви ще има занимание с часове, като знаете, че е в безопасност и най-лошото, което може да й се случи, докато е онлайн е да прегори ястието в играта или да не успее да мине ниво.
Игрите за момичета са полезни и за възпитанието на детето. То се научава да полага грижи за нещо, дори това да е котенце, кученце или зайче във виртуалния свят. Научава се, че трябва да работи, за да изкара пари за нова дрешка или къща. Забавлявайки се дъщеря ви разбира някой важни неща за живота, които ще и останат спомен за цял живот. Фактът, че повечето игри са на английски език, помага, защото от малка свиква с думите и й е по-лесно. Свързва картинката от играта за момичета с това, което чува и без особено голямо усилие усвоява основните стълбове на езика.
Има дори такива игри, в които тя може да се забавлява заедно с приятелките си като играят заедно и се борят като отбор за постигането на крайната цел. Така тя също от рано се научава да работи в екип от малка и това качество ще и е много полезно и в живота.
Игрите за момичета са най-добрата алтернатива за детето ви. Знаем, че Интернет е навлязъл до такава степен и няма как да предпазим малкото си момиченце от него. Нека поне му покажем игрите за момичета като един много подходящ за това е сайта IgrizaMomicheta24! Дъщеря ви ще е защитена, ще научава нови неща и ще се забавлява едновременно!