Мини камери надничат от всеки ъгъл

Google+
Различните мини камери често не се различават по технически характеристики от големите си побратими в охранителната видеотехника. Единствената им разлика са техните размери. И заради това и носят това име. Но предлагат същата детайлна и кристално ясна картина, която може да получите и с най-голямата и тежка охранителна камера. Която сигурно сте виждали над входа на някоя банка или административно учреждение. Друго голямо предимство е, че те имат доста често и вграден микрофон. Което ще рече, че заедно с едно качествено видео на действията на даден човек, вие спокойно ще можете да чуете и неговия разговор евентуално с някой друг.

Мини камери надничат от всеки ъгъл

Мини камери надничат от всеки ъгъл

Мини камери може да се поставят на всяко едно място. Тяхното основно предимство – размера, ги прави така универсални. Дали ще е в магазина, банката, офиса или дома, вие ще имате една надеждна, практична и малка охранителна системи. И ще се чувствате в безопасност и спокойни. За частните домове особено е много важно да имате една такава система, която ще записва и предава всичко, което се случва. Някои мини камери с повече характеристики разполагат и с удобните детектори за движение. Така, когато няма движение около камерата, тя не се включва и пестите захранване. Особено, ако въпросната джаджа е и безжична и трябва да се презареди, за да работи.

Освен обикновените на външен вид spy мини камери в правоъгълни кутии, едно такова средство за наблюдение може да бъде монтирано в някой предмет, който е познат от ежедневието ни и не би привлякъл внимание. Най-доброто решение в този случай са различните видове часовници – настолни и стенни, те могат да бъдат сложени във всяка стая, и хем няма да привличат внимание, хем ще бъдат полезни със своето присъствие, защото ще показват точен час, температура, някои разполагат с аларма и други такива практични функции за всеки дом.

А как стои въпроса с работата на този вид камери? Те са изключително лесни за манипулация, всеки може да работи с тях без нужда от някакво специално образование, квалификация или пък упътвания. Единствено трябва да я включите в електрозахранването, ако не е презареждаема и да я настроите да обхваща периметъра, който искате да наблюдавате. И дори и при ниска осветеност, вашите мини камери ще заснемат всяко действие, благодарение на вградените си инфрачервени подсветки.

Или просто казано – мини камери ще пазят дома или работното ви място, давайки ви точна информация за всяко действие.