сряда , 6 юли 2022
Home » Бизнес идеи » Къде да намерим зала под наем

Къде да намерим зала под наем

Къде да намерим зала под наем

Къде да намерим зала под наем

Често вашата фирма има нужда от зала под наем, в която да провежда своите събрания, бизнес срещи, семинари и прочие занимания. Обикновено подобен тип зали се намират в луксозните хотелски вериги и излизат доста скъпо на по-дребните търговци или социални групи.

Добрите зали под наем, трябва да разполагат с удобни столове, трибуна за водене, мобилен интернет, място за разтуха и така нататък. Именно такива услуги ще откриете във всеки голям хотел, но си пригответе стабилна сума пари. В случай, че имате ограничени финансови средства, търсете друг вариант.

Решение на проблема съществува и то се казва Есенс център в София, който предлага пълен комфорт на истински добра цена. За вашето удобство работи интелигентен екип от хора, които ви предоставят флипчартове, Wi-Fi връзка, отлично озвучаване и забележете, пет вида зали под наем с различна големина.

Имаме семинарна зала за 120 души, трейнинг зала с капацитет 40 човека, уъркшоп зала за 20 човека, малка терапевтична зала и клубно пространство за вашите неформални срещи. Водата, чаят, интернетът и използването на флипчарт са сред безплатните услуги, които може да използвате при желание.

Към всичко, което написахме прибавяме и кетъринг на вкусни храни и напитки. Всичко е на професионално равнище и при всички положения, ще останете доволни от времето прекарано при нас и в нашите помещения. Запознайте се с тарифните ни планове като посетите сайта ни и не отлагайте дълго посещението на Есенс център.

Нека да обобщим …

Бизнесът се нуждае от стабилни зали предразполагащи към спокойствие и подходяща атмосфера. Точно това предлагаме в днешната ни статия и се надяваме да стигнем до вас чрез глобалната мрежа. Оставете организацията на служебните ви ангажименти на специалистите и час по-скоро посетете нашата сграда намираща се на адрес улица 6 септември 37 вътрешен двор. Очакваме да дойде при нас при нужда и ви желаем много успехи в бъдещ план.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Required fields are marked *

*

Riboloven magazin