Къде да намерим зала под наем

Къде да намерим зала под наем

Къде да намерим зала под наем

Често вашата фирма има нужда от зала под наем, в която да провежда своите събрания, бизнес срещи, семинари и прочие занимания. Обикновено подобен тип зали се намират в луксозните хотелски вериги и излизат доста скъпо на по-дребните търговци или социални групи.

Добрите зали под наем, трябва да разполагат с удобни столове, трибуна за водене, мобилен интернет, място за разтуха и така нататък. Именно такива услуги ще откриете във всеки голям хотел, но си пригответе стабилна сума пари. В случай, че имате ограничени финансови средства, търсете друг вариант.

Решение на проблема съществува и то се казва Есенс център в София, който предлага пълен комфорт на истински добра цена. За вашето удобство работи интелигентен екип от хора, които ви предоставят флипчартове, Wi-Fi връзка, отлично озвучаване и забележете, пет вида зали под наем с различна големина.

Имаме семинарна зала за 120 души, трейнинг зала с капацитет 40 човека, уъркшоп зала за 20 човека, малка терапевтична зала и клубно пространство за вашите неформални срещи. Водата, чаят, интернетът и използването на флипчарт са сред безплатните услуги, които може да използвате при желание.

Към всичко, което написахме прибавяме и кетъринг на вкусни храни и напитки. Всичко е на професионално равнище и при всички положения, ще останете доволни от времето прекарано при нас и в нашите помещения. Запознайте се с тарифните ни планове като посетите сайта ни и не отлагайте дълго посещението на Есенс център.

Нека да обобщим …

Бизнесът се нуждае от стабилни зали предразполагащи към спокойствие и подходяща атмосфера. Точно това предлагаме в днешната ни статия и се надяваме да стигнем до вас чрез глобалната мрежа. Оставете организацията на служебните ви ангажименти на специалистите и час по-скоро посетете нашата сграда намираща се на адрес улица 6 септември 37 вътрешен двор. Очакваме да дойде при нас при нужда и ви желаем много успехи в бъдещ план.