Как да гарантираме безопасната употреба на газова уредба

Как да гарантираме безопасната употреба на газова уредба

Как да гарантираме безопасната употреба на газова уредба

Всеобщо известно е, че контрола по внос и качество на газови уредби в България е слаб. За това свидетелстват множеството клиенти на сервизите за АГУ с най-различни оплаквания. Разбира се, отговорността за безопасност на газовите системи пада върху водачите на леки автомобили, които трябва да се погрижат за диагностика на продукта, правилната му инсталация и настройка.

Съществуват специализирани компании за сервизно обслужване на газови уредби, които могат да проверят и ремонтират (при нужда) закупения от вас продукт. Последните извършват компютърен преглед на бутилката, маркучите и останалите елементи, като дават пълна гаранция за извършените процедури. Работят само с доказано качествени стоки и няма да ви подведат при избора. Можете да разчитате на експертната оценка относно модела на уредбата и неговото приложение за марката на леката ви кола.

За съжаление сме ставали свидетели на сервизи за АГУ без особени разбирания в материята. Често сме виждали прикрепяне на бутилка посредством самонарезна видия за дърво, защото става по-бързо и лесно. Проводниците биват грешно увивани без дори необходимата изолация. За да не ставате жертва на такъв тип проблеми елате в Енерджи газ и заложете на сигурното.

Монтажът на автомобилна газова уредба, не трябва да плаши шофьорите, още повече, когато се извършва от оторизирана фирма, каквато представяме в тази публикация. Карайки на газ вие пестите сериозна сума пари и предпазвате природата от вредни емисии.

Попитайте вашия сервиз за гаранционния срок на уредбите и кои елементи подлежат на ремонтни дейности. Ако купите АГУ от нас ние предоставяме пълна поддръжка и навременна намеса на екипа ни. Това са важни неща, които не бива да забравяте в никакъв случай, тъй като газта е сериозен фактор за автомобила ви.

Имайте доверие в професионалистите и шофирайте на газ без капка страх. Очакваме да ни потърсите при първа възможност и ще сме благодарни ако ни потърсите при необходимост.