Зарядно за телефон за велосипед

зареждай докато се возиш

зареждай докато се возиш

   Представете си, никога да не се налага да включвате своя мобилен телефон в контакта отново! Сега може да го включите към велосипеда си със зарядното устройство за мобилен телефон  „Watts Maker”  на Oscar L’Hermitte. Системата се състои от малък кинетичен генератор, който осигурява захранване на мобилния ви телефон, докато сте предприели вечерна разходка из квартала. Този модел се нуждае от около 90 минути, за да зареди батерията напълно, и произвежда енергия, докато колелата се въртят.

   Watts Maker работи на същия принцип като кинетичните светлини на велосипеда – енергията се създава от движението на колелото, така че, дори ако велосипеда се движи по инерция, ще продължава да дава мощност на вашия телефон.

   Дизайнер, или може би запален фен на MacGyver, Oscar L’Hermitte е настоящ студент по продуктов дизайн в Central Saint Martins College по изкуства и дизайн в Лондон. По произход парижанин, Оскар подчертава уникалните отношения, които хората имат с предметите, участието на потребителя в процеса на проектиране, и запазване на простотата на нещата: „Аз мисля, че е отговорност на дизайнера да наблюдава всеки един аспект от ежедневния живот, и постоянно да поставя под въпрос съществуването на нещата „. Съгласен съм!