Бутилка за сапун с формата на многолика тиква

Умно подреждане на опаковки като бутилки с дифузионно затваряне, многоизмерни форми, добра визия.

Победител в 46-тото състезание Annual Package Awards на Националната асоциация на дистрибуторите на съдържание (NACD, www.nacdnet), оценен през февруари в седем категории, демонстрирал умни форми, функционалност и декоративни възможности.

Удостоен с награда на годишната конвенция на сдружението в Лас Вегас, през април, със златни, сребърни и бронзови награди в категориите Козметика / Лична хигиена; Дрогерия / Фармация; Храни / Напитки; Промишленост; Битова химия: Иновации; и Ветеринарство. Другите награди, спечелени от него са за креативна употреба на складови компоненти, наградата Bernard M. Seid Best of Show и Изборът на публиката.

Наградата на публиката на NACD отиде при промоцията за Вси светии на Bath and Body Works, организирана от O. Berk Co. Bath & Body Works, произвеждаща различни бутилки за празниците, за да се жстимулират продажбите на продуктите и показаха някои интересни форми: тиква, призрак, прилеп и снежен човек. Миналата година компанията предизвика снабдителите си на опаковки да произведат бутилка за сапун с формата на многолика тиква.

Иновативната бутилка с висока резолюция създава илюзията за три отделни тикви, всяка от които подчертана от релефен печат, акцентиращ върху лицето на всяка тиква. Със зелената си помпа, тиквената бутилка се счита за голям успех по отношение на поразителния й външен вид и продажби.

сапун от бутилка с формата на тиква

сапун от бутилка с формата на тиква

28.10.2012 10:59