Бизнес каталог

Duplex.bgDuplex.bg е бизнес каталог, който вероятно вече сте чували. В него Вие създавате фирмена страница  в която публикувате Ваши услуги, продукти, намирате нови клиенти и партньори и подобрявате бизнеса си.

В платформата освен абонамента, който сте избрали, имате възможност за допълнителни добавки, които ще Ви помогнат да постигнете желаната визия и да се отличите сред конкурентите. Към абонаментните планове на бизнес каталога Duplex.bg са включени различен брой безплатни добавки по избор, но също така имате възможност за заявки за още добавки.

Ето и някои от тях:
Смяна на Хедър снимка
„Смяна на хедър снимка“ е добавка, която дава възможност да поставите снимка по ваш избор на хедъра (най-горната част) на страницата Ви. По този начин ще се различавате от останалите и това ще бъде видимо още с влизането в профила ви. Добра идея е да запазите цветовата гама на логото и фирмата Ви, за да бъдете по-лесно разпознаваеми. Разбира се, имате възможност, когато решите да променяте и обновявате хедър снимката Ви.

Новини
„Новини“ е добавка, която може да поцизионирате в горното меню на профила Ви, или в ляво под категориите. Тя ви дава възможност да публикувате всякаква нова информация свързана с бизнеса ви – нови услуги, или продукти, нови пазари, нови партньори и т.н. Може да информирате клиентите си за всякакви промени и новости.

Статии
„Статии“ е добавка, която има 2 значения – да информира партньори и клиенти на фирмата ви за дейността и промени по нея, или да представя нови услуги и продукти. Добавката е разположена в горното меню на Вашата страница.

Галерия
„Галерия“ е добавка, която може да разположите в горното меню на профила Ви, или в ляво под категориите. Чрез нея можете визуално да представите своя бизнес. Добавете снимки на фирмата ви, работниците, офиса и т.н. Също чрез галерия може по-подробно да показвате приложението на продуктите, които предлагате.

Страници
С добавката „Страници“ подреждате и организирате информацията както Вие прецените. Имате възможност да създадете колкото поискате страници и в тях да впишете различна информация за дейностите ви. С поставянето на страница във видима част от профила Ви, клиентите лесно може да стигнат до нея. Също така страниците може да се разположат в горната част или в лявото меню.

Онлайн чат модул
Все повече онлайн магазини използват този модул. Той Ви дава възможност в реално време да разговаряте и отговаряте на въпросите на клиентите. По този начин увеличавате възможностите за осъществяване на сделка още сега и не затормозявате клиента с търсене на контакти, звънене и т.н. Добавката „Онлайн чат модул“ дава възможност винаги да бъдете близо до клиентите си.

Видео
Благодарение на добавката „Видео“, Вие може да представите продуктите си по страхотен начин. Видеото може да докаже качеството на бизнеса ви и да ви изведе на предни позиции. Клиентите предпочитат да видят едно добро видео представяне пред само някакви снимки. Може да го разположите в горното меню на бизнес профила Ви, където всеки посетител би го видял още в началото.