Бизнес идея за мъжки ризи с терморегулация

Група випусници от Масачузетския технологичен институт в САЩ изобретила поредното чудо и с цел пропагандиране на своето чудо създали компания, наречена Ministry of Supply.

мъжка риза с терморегулация

мъжка риза с терморегулация

Компанията Ministry of Supply смята да продава съвсем необикновени мъжки ризи. Тези мъжки ризи са терморегулиращи, защото са направени от същия материал, от който се правят скафандрите за НАСА. Предполагаемата цена на една такава риза е 130 долара.

Мъжката риза на бъдещето, наречена Apollo, има много разнообразни положителни характеристики, които я отличават изгодно от нейната предшественица – обикновената мъжка риза. Ето тези предимства:

Първо, терморизата Apollo е ушита от материали, които могат да отблъскват топлината в жегите, значи, човекът, който я носи, няма да се прегрее и няма да получи топлинен удар;

Второ, в терморизата Apollo са използвани и други материали, които на свой ред могат да отблъскват от тялото не само топлината, но и влагата (т.е., казано с прости думи, потта);

Трето, тъканта, от която е ушита терморизата Apollo, съдържа сребърни нишки, които не дават на микробите да се размножават (по-просто казано, отстраняват неприятната миризма);

Четвърто, освен всичко друго, тъканта, от която е ушита терморизата Apollo, има допълнително микробно покритие освен среброто в състава на конците;

и Пето, Мъжката риза Apollo никога няма да излезе от панталоните, а винаги ще остане внимателно напъхана в тях, тъй като тъканта, от която е ушита, по особен начин прилепва към тялото.

Не мъжка риза, а просто втора кожа!

Не е ли това грижа за служителите в офиси, които трябва да спазват корпоративния дрес код?

На всички е известно как съвременните мъже ненавиждат костюмите и всичката делова униформа. Как съвременните мъже не умеят да изглеждат елегантно със сако, риза и панталони!

Но не само самите мъже са виновни, че традиционният костюм не им стои така, както би се искало на някого, който ги гледа отстрани!

Виновни са също и предметите на гардероба им, които често са ушити така, че могат да ги носят само 15 минути на ден, а после да ги свалят и да се преоблекат в „анцуг”!

по дрехите посрещат...

по дрехите посрещат…

Сега тази ситуация е оправена! Терморегулиращите мъжки ризи Apollo, които американската компания Ministry of Supply смята да продава, ще служат като помощници в тежките и потни делници на служителите в офиси.

Не им е лесно, наистина. За разлика от кинозвездите и политиците, чиновниците се трудят по цял ден, често в задушен офис, идват на работа съвсем не за един-два часа, за да позират пред телевизионните камери, току-що изхвръкнали от гримьорната.

Работата на служителите в офис е нервна, повечето офиси, в които работят чиновниците, са неергономични и неекологични…

В такива условия ти се иска да облечеш скафандър от НАСА или нещо подобно… Тази възможност предостави на света компанията Ministry of Supply.

Може би всеки мъж, облечен с терморегулиращите мъжки ризи на Apollo наистина ще изглежда като Аполон.