сряда , 6 юли 2022
Home » Бизнес идеи » Бизнес идея за модерни къщички за домашни любимци

Бизнес идея за модерни къщички за домашни любимци

Руска компания, производител на битови изделия от пластмаса, обяви началото на производството на нова линия продукти „Пластик-Грин”, предназначени за домашни животни. В близко време на пазара ще се появят модерни къщички за котки и кучета, а също и набор от аксесоари от пластмаса за грижите за четириногите питомци.

„Ние предлагаме оригинална, стилна и качествена продукция от пластмаса, която несъмнено ще се хареса на любителите на животни. Пластмасата се смята за достатъчно евтин материал. Но благодарение на дизайна и приятната цветова гама нашите нови колекции от стоки за котки и кучета от дребни породи се позиционира като първокласна продукция по достъпна цена, неотстъпваща на чуждестранните „аналози”, се казва в прес съобщението на компанията.

Асортиментът на зоолинията включва модерни къщички-будки, легла, чанти за пренасяне, тоалетни и дори игрови комплекси за стайни кучета и котки, изпълнени в три различни стила: класик, модерен и барок. Пластмасовите конструкции лесно се разглобяват и пренасят от едно място на друго, могат да се мият и да се съхраняват в сгънат вид. Като допълнителни аксесоари в рамките на всяка колекция компанията предлага панички, четки и гребени в единно стилово решение.

Цялата продукция от пластмаса е напълно безопасна за животните и, според производителите, устойчива на външни въздействия. За обвивка на леглата и модерните къщички за котки и кучета се използват съвременни нетъкани материали с микровлакна, които възстановяват формата си дори след много пранета, износват се трудно, хипоалергенни са и осигуряват повишен комфорт за животните.

Новата колекция модерни къщички от пластмаса за котки и кучета ще се появи в руските зоомагазини не по рано от есента на 2012 година. В момента производителят води преговори с организаторите на големи руски изложби на котки и кучета. По думите на представители на компанията вече е получено предварителното съгласие на водещите клубове да посредничат при реализирането на модерните къщички и игровите комплекси за животни.

Освен това, в прес съобщение компанията обяви, че с цел понижаване на производствените разходи (което ще се отрази и върху цената на дребно на готовата продукция), а също така и в стремежа си да намали вредното въздействие на околната среда, тя приема от населението използвани изделия от пластмаса за вторична преработка.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Required fields are marked *

*

Riboloven magazin