Бизнес идея за венчални пръстени против изневяра

венчален пръстен против изневяра

венчален пръстен против изневяра

Бизнес идея  за венчални пръстени против изневяра на мъжа или жената

Американският магазин Thecheeky.com продава своя хит – титанови венчални пръстени с гравюра на вътрешната им страна. Названието на продукта е «Anti-Cheating Ring» („Пръстен без лъжа”).

Венчалните пръстени с гравюра «I’m Married» („Аз съм женен”, „Аз съм омъжена”) струват доста скъпо за титаново украшение: цели 550 долара. Впрочем, както винаги, парите се вземат за показност.

Трябва да кажем, че сега в САЩ украшенията от титан са много на мода, а златото и среброто са излезли от мода. Но титановите украшения са на мода само в определена среда – сред целевата аудитория, която винаги е била готова да „изневери” на златото с нещо друго – ту с гривни от перли и кожа ту, както сега, с титан. Разбира се, става дума за младежката целева аудитория.

Проектът „Венчални пръстени против изневяра”, разбира се, е стока-шега. Особеното при тях се състои в това, че на пръста на човек, бързо свалил пръстена, остава отпечатък от тази (разкриваща напълно изменника) фраза: „Аз съм женен” (на английски «I’m Married»). Отпечатъкът остава върху кожата около половин час.

Венчалните пръстени с вътрешна гравюра имат много противници и критици. В основни линии критиката на „Венчалните пръстени против изневяра” се свежда до това, че следенето и клеймото на тялото не са начин за изграждане на здрави отношения. Щом е така, не се женете. Пък и кого са опазили подобни неща от изневяра на мъжа или жената?!

Критиците не разбират едно нещо, което впрочем, обясниха специалистите по разводи – юристи и семейни психолози. Много често изневярата на мъжа или жената става спонтанно, след няколко излишни коктейла в бара или под влиянието на избухнали хормони на плажа и т.н.

Този половин час, докато на пръста стои следата от пръстена с гравюра, е достатъчен човек да се откаже като поотрезвее малко и размисли: ”Струва ли си да се занимавам с този симпатичен непознат (непозната)?” Така че надписът „Аз съм женен”, е надпис, който по замисъла на изобретателите трябва да чете и осмисля на първо място самият стопанин (или стопанка) на този пръстен.

Но тези „венчални пръстени против изневяра“ на мъжа или жената наистина имат недостатък. За да се отпечатва надписът на пръста, пръстенът трябва да е по мярка на човека. Ако той стои само малко свободно, както предполагате, надпис няма да се получи. А като си спомним, че крайниците на човека ту отичат, ту „отслабват” и хората може въобще да не носят пръстени точно по тази причина, смело можем да причислим изобретението към разряда „шеговити”.

Вижте промоклипа на тези венчални пръстени на YouTube. Рядко високомерни двойки, не намирате ли?