Как да гарантираме безопасната употреба на газова уредба

Как да гарантираме безопасната употреба на газова уредба

Всеобщо известно е, че контрола по внос и качество на газови уредби в България е слаб. За това свидетелстват множеството клиенти на сервизите за АГУ с най-различни оплаквания. Разбира се, отговорността за безопасност на газовите системи пада върху водачите на леки автомобили, които трябва да се погрижат за диагностика на продукта, правилната му инсталация и настройка.

Съществуват специализирани компании за сервизно обслужване на газови уредби, които могат да проверят и ремонтират (при нужда) закупения от вас продукт. Последните извършват компютърен преглед на бутилката, маркучите и останалите елементи, като дават пълна гаранция за извършените процедури.

Една от тези компании сме ние www.energy-gas.com и ще се радваме ако ни посетите, за да закупите конвенционална газова уредба или инжекционна система. Работим само с доказано качествени стоки и няма да ви подведем при избора. Можете да разчитате на експертната ни оценка относно модела на уредбата и неговото приложение за марката на леката ви кола.

За съжаление сме ставали свидетели на сервизи за АГУ без особени разбирания в материята. Често сме виждали прикрепяне на бутилка посредством самонарезна видия за дърво, защото става по-бързо и лесно. Проводниците биват грешно увивани без дори необходимата изолация. За да не ставате жертва на такъв тип проблеми елате в Енерджи газ и заложете на сигурното.

Монтажът на автомобилна газова уредба, не трябва да плаши шофьорите, още повече, когато се извършва от оторизирана фирма, каквато представяме в тази публикация. Карайки на газ вие пестите сериозна сума пари и предпазвате природата от вредни емисии.

Попитайте вашия сервиз за гаранционния срок на уредбите и кои елементи подлежат на ремонтни дейности. Ако купите АГУ от нас ние предоставяме пълна поддръжка и навременна намеса на екипа ни. Това са важни неща, които не бива да забравяте в никакъв случай, тъй като газта е сериозен фактор за автомобила ви.

Имайте доверие в професионалистите и шофирайте на газ без капка страх. Очакваме да ни потърсите при първа възможност и ще сме благодарни ако ни потърсите при необходимост.