seotoИстината е, че днес стана изключително трудно да се прави качествена SEO оптимизация, най-вече заради десетки ъпдейти и филтри на Google, които преследват създаването на линкове, публикуването в директории и гест блогинга.

Разбира се, това не означава, липса на светлина в тунела, а тъкмо обратното. Оптимизаторите започнаха да измислят хитри подходи, за изграждане на натурални линкове, активност в социалните мрежи и тем подобни. Всички те действат безотказно, както може да прочетете в големите блогове по темата.

Всичко, което написах идва да рече, че SEO оптимизацията е жива и дори просперира. Естествено тя е сложен процес от много действия извървшавани в един продължителен период от време. Ако сте решили да опитмизирате сайтове и блоговете си сами, заложете на съдържанието, защото именно в него се крие тайната на успеха.

Пишете полезни статии със съответните изображения и видео, за да бъдат четени от възможно най-много хора. Трафикът, който идва към вас, ще бъде забелязан от Google, и той ще вдигне адресът ви в класацията (SERP). Не забравяйте в някои от текстовете ви да цитирате авторитетни източници, това могат да бъдат сайтове, като Wikipedia например.

В случай на затруднения с писането и намирането на интересни новини и теми, можете да наемете копирайтър, като последният ще пише за вас срещу известно заплащане. Едно добро решение за хората, които нямат време, да работят върху няколко сайта или блога едновременно.

Тук е мястото да споменем, че ефективната SEO оптимизация минава през link building (строеж на връзки), а също и със старание в социалните мрежи.  Най-доброто решение за фирмените сайтове, е да наемат професионални услуги по оптимизация на сайтове, за да бъдат сигурни в добрите резултати. Ние предлагаме да се обърнете към младия и сплотен екип на Delow.net, който ще направи всичко възможно да докоснете върху на класирането в търсещите машини.

Можем да обобщим, че SEO ще живее още дълго, така че не вярвайте на всичко, което чуете по форумите или от персонала на търсачките. Старайте се да градите бранд, използвайте съвременните подходи за повишение на позициите ви и не след дълго, ще се поздравите с успех.