Безспорно най-известният сайт за обяви у нас е Prodavalnik.com. Но какво го прави толкова известен? Разбира се, че възможността за изкарване на допълнителни приходи. На ден хиляди потребители продават своите вещи или стоки и печелят допълнителни приходи. А защо да не печелите и вие? Сигурен съм, че всички у дома имат излишни вещи, които запълват ценното пространство. Защо не ги продадете в Prodavalnik? Освен, че ще освободите това място, ще спечелите и някой лев.
Продавалник
Решавате да го направите. Качвате снимки, добавяте описание, цена и др. Слагате обявата на автопилот и чакате клиентите си. Всичко изглежда добре до момента, в който ви писва да чакате, минали са седмици или месеци от публикуването на обявата. Така или иначе клиента не ви открива или просто не проявява интерес към обявата.

Започвате да изпитвате гняв и отегчение… чудите се къде може да е проблема. Аз ще ви кажа. Проблема е там, че обявата ви не е ефективна и не продава. За радост имам още една добра новина за вас. А решението е моята е-книга Тайната за успешните продажби в Продавалник. Какво представлява тя? Накратко, книгата е уникален наръчник за тези, които целят 100% гарантирани продажби – бързо, лесно и без допълнителни главоболия. След като прочетете книгата, ще научите как се създава ефикасна обява, която продава, как да популяризирате обявата си с нулев бюджет и не само. Ще научите как да продавате абсолютно всичко в продавалник, разбира се това, което е в рамките на закона.